Diensten

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze zakelijke diensten.

Advies

Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van IT in het bedrijfsleven, kunnen wij u op maat adviseren over een breed scala aan onderwerpen. Zowel op het gebied van hardware / software als internet en netwerken begeleiden we u graag, op weg naar de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Onderhoud

In een zakelijke omgeving is het belangrijk om met regelmaat de IT-systemen te onderhouden. Dit voorkomt ongewenst dataverlies en verkleint de kans op problemen in de toekomst. Continuïteit en zekerheid staan immers voorop. Computerservice Den Bosch verzorgt het onderhoud van IT-systemen en netwerken, vraag naar de mogelijkheden.

Ondersteuning

Niets is zo vervelend als IT problemen. Vaak heeft u er zelf te weinig verstand van en zijn het zaken waar u zich überhaupt niet mee bezig wílt houden. Voor Computerservice Den Bosch zijn dit soort problemen vaak gesneden koek; wij lossen ze met plezier voor u op.

Installatie

U kunt bij ons terecht voor de installatie van hardware en software. Bij hardware installatie kunt u denken aan het aansluiten van USB-apparaten, DVD-spelers, printers, geluidskaarten, videokaarten, hardeschijfstations, etc. Software installatie betreft het installeren van uiteenlopende (besturings)programma's, zoals Microsoft Windows, Microsoft Office, etc.

Reparatie

Wij repareren defecte apparaten of onderdelen daarvan. Bij computerproblemen is vaak niet duidelijk waar het defect zit, omdat er een groot aantal onderdelen zijn die het probleem kunnen veroorzaken. Computerservice Den Bosch spoort het defecte onderdeel snel op en adviseert vervolgens over de juiste oplossing voor het probleem.

Beveiliging

Zeker in deze tijd is het belangrijk dat het netwerk en de systemen binnen uw bedrijf goed beveiligd zijn tegen indringers van buitenaf. Hackers die uw systeem willen saboteren of informatie stelen zijn een nachtmerrie voor uw bedrijf, dus zorg dat u er goed tegen beschermd bent. Ook het voorkomen van virussen en malware is belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Computerservice Den Bosch staat klaar om uw bedrijf te voorzien van passende beveiliging, zodat u uw werkzaamheden onbekommerd kunt uitvoeren.