• U bent hier: Home
 •  / Recensies

  Recensies

  Hier vindt u een overzicht van recensies van onze klanten.

  Snelle service

  Wendy | Den Bosch
  Beoordeling: 4 van 5


  "Probleem met mijn laptop was dat deze niet meer wilde opstarten. Alles wat ik zelf kon doen om dit op te lossen had ik geprobeerd, maar herinstallatie van Windows bleek noodzakelijk. Toen ik Computerservice Den Bosch belde kon ik daar snel terecht, wat erg prettig was. Een dag later werkte mijn computer weer goed met een nieuwe Windows versie en behoud van data. Ik ben erg tevreden over de verleende dienst en zou het bedrijf zeker aanbevelen."

  Snel en zeer kundig

  Barbara | Vught
  Beoordeling: 5 van 5


  "Mijn laptop deed helemaal niets meer, gaf alleen een zwart scherm met witte letters en ik had geen back up van mijn belangrijke bestanden. Olaf heeft toch mijn bestanden weten te redden en met een nieuwe harde schijf en herplaatsing van mijn documenten was mijn laptop weer als nieuw. Dit alles was ook nog eens heel snel geregeld, zodat ik weer heel gauw over mijn laptop beschikte. Wij zijn heel blij om een betrouwbaar en betaalbaar adres te hebben in geval van computerproblemen!"

  prettig om mee samen te werken

  Hoveniersbedr./Tc Sjef Oerlemans BV | Goirle
  Beoordeling: 4.5 van 5


  "Onze computersystemen worden al enige tijd tot volle tevredenheid door computersevice den Bosch onderhouden. Zowel het oplossen van problemen als het adviseren en leveren van nieuwe computers verloopt naar wens, accuraat en goed."

  Efficiënt service en advies

  Ton van Bilsen | 's-Hertogenbosch
  Beoordeling: 4 van 5


  "Met de installatie van een nieuwe laptop had ik problemen met het aansturen van 2 beeldschermen en het optimaal gebruiken van Window 8.0. Olaf heeft mij snel en efficiënt geholpen en dit tot volle tevredenheid. Van nu af aan is hij "my private helpdesk ""

  Snel aan een nieuwe pc

  H. van Grinsven | Den Bosch
  Beoordeling: 4.5 van 5


  "Ik moest overstappen van windows xp naar 8. Na lang gewacht te hebben omdat je de pc eigenlijk niet meer kan missen toch maar doorgezet. Ik had niet kunnen denken dat ik zo snel weer aan de gang kon! Perfecte afspraken en levering!"

  Perfecte en snelle reparatie

  Jo | Liempde
  Beoordeling: 4.5 van 5


  "Recent heb ik mijn laptop aangeboden ter reparatie. Reden: defecte scharnieren van de klep. Olav heeft deze reparatie snel, vakkundig en tegen een nette prijs uitgevoerd. De reactie op mijn eerste mail was snel. De verdere afhandeling helder, snel en professioneel. Het overhandigen van een reparatie doe je bij Olav met vertrouwen. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan heb ik in ieder geval een vast adres voor mijn reparaties. Olav bedankt en succes verder!"

  tevreden

  vd Akker | Heesch
  Beoordeling: 5 van 5


  "Wij zijn heel blij met de goede service. Laptop was kapot en moest opnieuw geïnstalleerd worden. In de avond de laptop gebracht en de volgende dag was deze al klaar. Mocht ik weer problemen krijgen met de laptop dan zal ik zeker weer contact op nemen met computerservice Den Bosch"

  Computer traag?

  Kunt u rustig een kop koffie zetten wanneer de laptop of pc opstart? Dan wordt het toch echt tijd voor een herinstallatie. Uw computer wordt weer als nieuw met behoud van uw gegevens en software. Nu voor € 79,- euro.

  Neem contact met ons op »