• U bent hier: Home
 •  / Over ons

  Over Computerservice Den Bosch

  Computerservice Den Bosch is in 2013 opgericht door Olav Palte in de vorm van een eenmanszaak. Na jarenlange ervaring in diverse IT-functies binnen verschillende bedrijven heeft Olav besloten om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

  Zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf kunnen van de uiteenlopende IT-diensten gebruik maken. Deze omvatten een compleet aanbod van advies tot beheer en support van computers, netwerken, servers en randapparatuur. Ook voor reparatiewerkzaamheden bent u bij Computerservice Den Bosch aan het juiste adres.

  Door de combinatie van een service-gerichte aanpak met een goed en actueel kennisniveau maakt Computerservice Den Bosch het verschil ten opzichte van vergelijkbare bedrijven in de regio. We denken actief met u mee, staan achter onze werkwijze en stellen uw vertrouwen in de kwaliteit van onze dienstverlening niet teleur.

  Bovendien bieden wij onze diensten voor een zeer interessante prijs aan. Doordat ons kantoor aan huis is gevestigd, kunnen wij tegen een zeer concurrerend uurtarief werken. Ook dit wordt uiteraard erg gewaardeerd door onze klanten.