Diensten

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten voor particulieren.

Installatie software

Heeft u een nieuwe pc of laptop, of wilt u software op een bestaande computer  geïnstalleerd hebben? Of dienen de bestanden en e-mail overgezet te worden naar een nieuwe computer? Computerservice Den Bosch is u van dienst met de installatie van uiteenlopende software en zorgt ervoor dat de ingebruikname van een nieuwe computer vlekkeloos verloopt.

Herinstallatie

Is uw computer traag en verouderd? Geen probleem, door middel van een herinstallatie wordt het besturingssysteem opnieuw geïnstalleerd en geconfigureerd. Indien gewenst worden programma's er opnieuw opgezet en wordt ervoor gezorgd dat bestanden en e- mail bewaard blijven. Zo kunt u weer probleemloos gebruik maken van een snelle en up- to-date computer.

Reparatie

Nu we steeds meer afhankelijk worden van onze computers en het internet, is een kapotte computer bij uitstek een probleem waar u niet op zit te wachten. Is uw pc, laptop of tablet defect? In veel gevallen is het op te lossen door alleen het defecte onderdeel te vervangen. Afhankelijk van het product en defect zal bekeken worden wat de beste oplossing is.

Ondersteuning

U kunt bij ons terecht voor alle vragen en ondersteuning met betrekking tot computers, internet, printers, etc. Op basis van de betreffende situatie geven wij een passend advies. Door onze jarenlange expertise bent u vaak snel geholpen.

APK en grote beurt

Net als een auto heeft een computer onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Gebeurt dit niet, dan wordt de computer steeds minder snel en verschijnen er meldingen waaruit blijkt dat uw systeem niet meer volledig is beveiligd. Het is daarom raadzaam om de computer jaarlijks te laten controleren en onderhouden. De computer wordt dan ontdaan van oude en schadelijke bestanden en software. We kijken de beveiliging na en voorzien de computer van de nodige updates. Dit is niet alleen goed voor de computer, maar ook voor uw portemonnee; de levensduur van de computer wordt hiermee namelijk aanzienlijk verlengd.

Internet, TV en netwerk

Het installeren van internet en aansluiten van digitale tv is niet altijd zo eenvoudig als de providers doen geloven. Computerservice Den Bosch heeft hier veel ervaring mee en weet precies welke stappen doorlopen moeten worden voor een succesvolle installatie. Ook voor het instellen en beveiligen van het draadloze netwerk bent u aan het juiste adres.
Wilt u uw printer vanaf iedere pc, laptop of tablet in huis kunnen aansturen? Ook dat is mogelijk door uw printer in het netwerk op te nemen. Hierdoor hoeft u niet langer van computer te wisselen en bestanden te mailen of kopiëren om even snel iets te printen.

Data overal beschikbaar

U wilt uw bestanden overal kunnen benaderen? Vanaf uw smartphone, tablet of laptop, ook wanneer u niet thuis bent? Dit is mogelijk door uw gegevens in de cloud op te slaan bij bijvoorbeeld Microsoft of Google. Wanneer uw bestanden alleen in huis overal beschikbaar moeten zijn, is een NAS (Network-attached storage) een goede oplossing. Vraag naar de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van bovenstaande diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Particulier

Computer traag?

Kunt u rustig een kop koffie zetten wanneer de laptop of pc opstart? Dan wordt het toch echt tijd voor een herinstallatie. Uw computer wordt weer als nieuw met behoud van uw gegevens en software. Nu voor € 79,- euro.

Neem contact met ons op »